B&B Op de Grens
Appartement met of zonder ontbijt

Impressie en Faciliteiten

Het appartement:

Het appartement beschikt over een eigen ingang (hoofddeur). U heeft de beschikking over een volledig privé gedeelte. U komt dan in de gang met enkele deuren waaraan een separate woonkamer, een slaapkamer en een eigen badkamer grenzen. Het gehele appartement is privé en volledig voor uw eigen beschikking. (Elektrische) fietsen kunnen veilig worden gestald uiteraard is er ook een oplaadpunt.

Woonkamer:

In de woonkamer vindt u naast een gezellige zithoek ook een eettafeltje waar u kunt ontbijten en uw eigen (warme) maaltijd kunt nuttigen. Verder beschikt de woonkamer over een televisie met de regulaire vaste zenders en wifi. 


Keukentje:

De keuken is voorzien van een vier pits kooktoestel met afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron  en een koelkast. U kunt naar hartenlust koken met de aanwezige keukenuitrusting. Het servies is vierdelig. Afwasmiddel, theedoeken e.d. is aanwezig en hoeft u niet mee te nemen.Slapen:

In het bed van 160 x 210 kunnen ook de langere mensen heerlijk slapen. De slaapkamer bevindt zich in de opkamer. \hier vindt u uiteraard ook een gaderobekast met knaapjes en extra kussens. Uiteraard zit er aan de slaapkamer een raam.Sanitair:

U beschikt over een privé badkamer met douch en apart toilet. Er zijn twee wastafels en natuurlijk zijn handoeken en toiletpapier inbegrepen.

Faciliteiten:


Ontbijt:

U kunt ervoor kiezen om in het weekend wel of geen gebruik te maken van onze ontbijtservice. Ook kunt u het voor de eerste dag alleen aanvragen. Omdat u over een keuken met gasfornuis en koelkast beschikt bent u vrij om dit ook zelf te verzorgen. Wij vragen voor het ontbijtpakket 7,50 euro per persoon per dag. Het ontbijtpakket wordt in het appartement neergezet.   

(Elektrische)fietsen:  

Uiteraard kunt u uw fietsen bij ons stallen achter slot en grendel. Voor de elektrische fietsen is er in de stalling en oplaadpunt aanwezig zodat u de volgende dag met een volle accu de omgeving kunt verkennen.